Sayfalar

Sayfalar

8 Aralık 2014 Pazartesi

NAİL ART

Nail Art " TIRNAK BOYAMA SANATI"



Bu konuyla ilgili size ilk tavsiyem korkmayın. tırnak sizin, zaman sizin, yanlış sizin ve aseton ya da oje çıkarıcı diye bişey var :)
İlk etapta başarısız denemeleriniz olabilir. fakat biraz yeteneğiniz varsa ve biraz da pratik yaparsanız emin olun siz de çok çok sevimli şeyler çizebilirsiniz.
Çiziminizi tamamladıktan sonra eğer bir kat cila ya da parlatıcı sürerseniz o zaman günlerce kulanabilirsiniz. Fakat ben iki gün tutarım ojelerimi tırnaklarımda sonra siler bir ya da birkaç gün tırnaklarımı dinlendirir sonra yine oje sürerim ki bu sayede ekstra bakım yapmama gerek kalmadan tırnaklaarımda sararma v.s. olmamakta.




İkinci tavsiyemse kaliteli ojeler kullanın ve de koyulaştığını fark ettiğiniz ojeniz ile uğraşmayın.
Üç: Ee benim fırçam yok neyle çizeceğim gibi boş düşüncelere yer vermeyin. Bu konu sizin yaratıcılığınıza kalmış. Fakat birkaç küçük öneride bulunayım. Avon ürünlerinin  içinde bir tarafı fırça diğer tarafı nokta yapmaya uygun bir aparat var. onu alabilirsiniz zira fiyatı uygundur. Ayrıca noktaları yapmak için bir kürdan, kurşun kalem, tel toka v.b. kullanabilirsiniz. eski ir ojenizin fırçasını da aseton ile temizledikten sonra , kesip incelterek kendinize fırça da oluşturabilirsiniz.
Dört: ojelerinizi sürekli açıp kapatmak istemiyorsanız ya da bu size zor geiyorsa bir gazoz ya da soda şişesi kapağını değerlendirebilirsiniz.  Kullanacağınız renklerden birer damla damlatıp oradan alıp alıp boyayabilirsiniz.
Kolay gelsin :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder